Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:30 - 18:00

Amore Beauty

  /  Creativity   /  Hoe het haar te krullen

Hoe het haar te krullen

Als je van nature steil haar hebt, kan het krullen van je haar een uitdaging zijn. Maar met de juiste techniek en tools kan het creëren van krullen een gemakkelijke en leuke manier zijn om je dames kapsel een nieuwe look te geven.

Hier zijn enkele stappen om je te helpen je haar te krullen:

  1. Was en droog je haar: Begin met het wassen en drogen van je haar. Het is het beste om je haar te krullen als het schoon en droog is.

  2. Bescherm je haar: Gebruik een hittebeschermende spray of serum voordat je begint met het krullen van je haar. Dit voorkomt schade door de hitte van de krultang of föhn.

  3. Verdeel je haar in secties: Verdeel je haar in secties om het gemakkelijker te maken om te krullen. Gebruik klemmen om elk gedeelte vast te zetten.

  4. Gebruik een krultang: Kies een krultang die geschikt is voor jouw haartype en gewenste krul. Begin onderaan met het krullen van elke sectie en werk naar boven. Wikkel een kleine pluk van je haar rond de krultang en houd het enkele seconden vast. Herhaal dit met elke sectie totdat je hele hoofd gekruld is.

  5. Laat je krullen afkoelen: Laat je haar afkoelen voordat je het aanraakt. Dit helpt om de krullen beter vast te houden.

  6. Fixeer de krullen: Gebruik haarspray om de krullen vast te zetten. Spuit het van een afstand op je haar om te voorkomen dat het plakkerig wordt.

  7. Borstel of kam je krullen: Borstel of kam je krullen voorzichtig om een natuurlijke look te creëren. Gebruik je vingers om het haar losser te maken voor een warrige look.

Onthoud dat het creëren van krullen tijd en oefening vereist. Probeer verschillende technieken en tools uit om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw haar en gewenste look. Met de juiste producten en tools, en een beetje geduld, kun je prachtige krullen krijgen in je dames kapsel.

Don’t Miss Out
Makeover
Beauty and More Strijp

Love is in the hair

LET YOUR HAIR SHINE WITH SPECIAL OFFERS AND DEALS!
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?