Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:30 - 18:00

Amore Beauty

  /  Hairstyle   /  4 Beste Korte Kapsel
i

4 Beste Korte Kapsel

Korte kapsels voor dames zijn een geweldige optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, frisse en gemakkelijk te onderhouden look. Er zijn veel verschillende korte kapsels om uit te kiezen, van pixie cuts tot bobs en ondercuts.

  1. Pixie Cut – De pixie cut is een geweldige optie voor vrouwen die van kort haar houden. Het is een kort kapsel dat aan de achterkant en zijkanten is bijgesneden, terwijl de bovenkant iets langer wordt gehouden. Het kan op verschillende manieren worden gestyled om er zowel zacht als punk uit te zien.

  2. Bob Cut – De bob is een klassiek kort kapsel dat nog steeds populair is. Het kan op verschillende manieren worden gedragen, zoals de rechte bob, de gekrulde bob en de lob (lange bob). Het is een veelzijdige look die gemakkelijk te onderhouden is.

  3. Buzz Cut – De buzz cut is een zeer kort kapsel waarbij het haar overal op het hoofd is bijgesneden tot ongeveer 1 cm of korter. Het is een gedurfde look die kan worden gestyled met een stoere attitude. Het is ook een ideale keuze voor vrouwen die een praktische en onderhoudsvriendelijke look willen.

  4. Undercut – De undercut is een gewaagde stijl waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant kort is en de bovenkant lang blijft. Het kan op verschillende manieren worden gestyled, zoals strak naar achteren gekamd of in een rommelige look. Het is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en edgy look.

Don’t Miss Out
Makeover
Beauty and More Strijp

Love is in the hair

LET YOUR HAIR SHINE WITH SPECIAL OFFERS AND DEALS!
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?