Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:30 - 18:00

Amore Beauty

  /  Hairstyle   /  4 Makkelijke Kapsels

Als je op zoek bent naar makkelijke kapsels als vrouw, zijn er veel stijlen waaruit je kunt kiezen die weinig onderhoud vereisen en er toch stijlvol uitzien. Hier zijn enkele suggesties voor makkelijke dameskapsels:

  1. Low Maintenance Bob – Een bob kapsel is een klassieke stijl die gemakkelijk te onderhouden is. Kies voor een kortere bob, die niet veel styling of föhnen nodig heeft. Dit kapsel kan worden gestyled met een beetje wax of gel om het volume te geven.

  2. Messy Bun – Een rommelige knot is een snel en eenvoudig kapsel dat er nog steeds stijlvol uitziet. Trek het haar in een paardenstaart en wikkel het in een knot op het bovenste deel van je hoofd. Laat wat plukjes los om het een nonchalante look te geven.

  3. Lob – De lange bob, of lob, is een kapsel dat er stijlvol uitziet en weinig onderhoud vereist. Het kan worden gestyled met een beetje textuur spray of zeezoutspray voor een warrige look, of glad en steil met een stijltang.

  4. Vlecht – Een vlecht is een klassiek kapsel dat nooit uit de mode raakt. Of het nu een eenvoudige vlecht of een ingewikkelde fishtail vlecht is, het is een snelle en gemakkelijke manier om je haar uit je gezicht te houden en er toch stijlvol uit te zien.

Kortom, er zijn veel makkelijke kapselopties voor vrouwen die er toch stijlvol uit willen zien. Of je nu kiest voor een rommelige knot, een bob, een lob of een vlecht, er is altijd een optie die bij je past.

Don’t Miss Out
Makeover
Beauty and More Strijp

Love is in the hair

LET YOUR HAIR SHINE WITH SPECIAL OFFERS AND DEALS!
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?