Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:30 - 18:00

Amore Beauty

  /  Hairstyle   /  Snelle kapsel
i

Snelle kapsel

Soms heb je niet veel tijd om je haar te stylen, maar wil je er nog steeds goed uitzien. Gelukkig zijn er veel snelle kapsels waaruit je kunt kiezen om er stijlvol uit te zien zonder veel tijd te besteden aan styling.

Hieronder vind je enkele ideeën voor snelle kapsels:

  1. Paardenstaart – Trek je haar samen in een paardenstaart en laat het hangen, of wikkel het omhoog voor een nettere look. Je kunt ook een deel van het haar omwikkelen met een elastiekje of een haarband voor een extra detail.

  2. Rommelige knot – Trek je haar samen in een lage knot en laat het wat rommelig zijn. Laat wat plukjes los voor een nonchalante look. Dit kapsel is snel en gemakkelijk, maar ziet er toch stijlvol uit.

  3. Vlecht – Een eenvoudige vlecht is een snelle manier om je haar uit je gezicht te houden en er toch stijlvol uit te zien. Maak een zijdelingse vlecht of een vissengraatvlecht voor een extra detail.

  4. Halve opgestoken stijl – Trek de bovenste helft van je haar naar achteren en zet het vast met een clip of elastiekje. Laat de rest van het haar loshangen of trek het samen in een lage knot.

  5. Pixie cut – Als je kort haar hebt, kan een pixie cut een snelle en stijlvolle optie zijn. Het vereist weinig onderhoud en kan gemakkelijk worden gestyled met een beetje wax of gel.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk haartype uniek is en dat sommige kapsels beter werken voor bepaalde haartypes dan andere. Experimenteer met verschillende snelle kapsels en ontdek welke het beste werken voor jouw haar. Met deze snelle kapsels kun je er in een mum van tijd stijlvol uitzien zonder veel tijd te besteden aan styling.

Don’t Miss Out
Makeover
Beauty and More Strijp

Love is in the hair

LET YOUR HAIR SHINE WITH SPECIAL OFFERS AND DEALS!
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?