Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:30 - 18:00

Amore Beauty

  /  Tips   /  Schoonheidssalon
i

Schoonheidssalon

Amore Beauty Schoonheidssalon is een professionele schoonheidssalon gelegen in het hart van Eindhoven. De salon is opgericht met als doel vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. De salon biedt een breed scala aan diensten en behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, waxen, manicures, pedicures, make-up en hairstyling.

De salon is eigendom van en wordt gerund door een team van ervaren schoonheidsspecialisten en hairstylisten die passie hebben voor het vak. Hun expertise en toewijding zorgen ervoor dat elke klant een unieke en gepersonaliseerde behandeling krijgt die aan hun specifieke behoeften en wensen voldoet. Bij Amore Beauty Schoonheidssalon staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat elke klant zich comfortabel en ontspannen voelt tijdens hun behandeling.

De salon werkt alleen met hoogwaardige, kwalitatieve producten en materialen om ervoor te zorgen dat de behandelingen van de hoogste kwaliteit zijn en de beste resultaten opleveren. Of het nu gaat om het reinigen van de huid, het verzorgen van handen en voeten of het stylen van het haar, het team van Amore Beauty Schoonheidssalon heeft de kennis en vaardigheden om de beste behandelingen te bieden.

Klanten kunnen online een afspraak maken of gewoon binnenlopen om te kijken of er plek is voor een behandeling. De salon heeft een ontspannen en comfortabele sfeer waar klanten kunnen genieten van hun behandeling in alle rust en stilte.

Kortom, Amore Beauty Schoonheidssalon is een geweldige plek om te ontspannen, te genieten en te profiteren van de beste schoonheidsbehandelingen in Eindhoven. Het ervaren team van professionals, hoogwaardige producten en materialen en de ontspannen sfeer maken van Amore Beauty Schoonheidssalon de ideale plek om te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven en jezelf te verwennen met een beetje luxe en ontspanning.

Don’t Miss Out
Makeover
Beauty and More Strijp

Love is in the hair

LET YOUR HAIR SHINE WITH SPECIAL OFFERS AND DEALS!
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?